En ollut uskoa silmiäni, kun huomasin, että olen viimeksi päivittänyt 8. helmikuuta. Tajusin kyllä, että useampi viikko on taas hurahtanut, mutta että yli kaksi kuukautta. Ja mitä olenkaan viimeksi lupaillut: yritän päivittää joka viikko. Se yritys ei näemmä ole tuottanut tulosta...

Tänä aamuna huomasin, että talvi on tullut takaisin. Ei tuntunut yhtään kivalta! Lunta oli sen verran, että yökylässä olleen Nyytin kanssa lähdettiin aamulla pulkkailemaan. Hyvin luisti! Onneksi nämä uudet lumet ovat päivän aikaan sulaneet pois. Sitä vanhaa lunta on kinoskaupalla ympäri taloa. Sseinän vierustat ovat paljaat, mutta mikään ei kuki vielä. Eilen kävimme Äidin luona, ja hänen seinustallaan sinivuokkopuskat kukkivat rehevästi, samoin lumikellot kukkapenkissä kauempana seinästä. Tytär teki Äidille permanentin ja leikkasi hiukset; minä juoksin Nyytin perässä. Myös Kuopus oli meillä mukana. Tulomatkalla vierailimme Sisaren perheen luona vanhinta kummityttöäni onnittelemassa. Oli mukava nähdä myös Sisaren kaikki lapsenlapset. Sisaren pojantytär ja tyttärenpoika ovat saman vuoden lapsia Nyytin kanssa, mutta tuossa iässä useiden kuukausien ikäero on aika paljon; muutaman vuoden kuluttua ovat ihan samanikäisiä. 

Kuopuksen puheterapia alkaa huomenna; ennen pääsiäistä kävimme arviointikäynnillä. Terveyspiirin käynnistyminen vuoden alusta on hidastanut asioiden sujumista, niin että neuropsykologille pääsystä ei vielä ole tietoa.

Tukkani sai ihan uuden kuosin torstaina. Ruskea väistyi vaalean ja tumman raidoituksen tieltä. Ylipitkää tukkaa leikattiin reilusti, joten muutos oli aika iso.

Perjantaina laitoin samettikukan siemenet multaan. Eilen toin äidiltä nipun kukkien oksia, joista juurruttelen alkuja niin kotiin kuin työpaikallekin. Pelakuita en viime syksynä saanut vietyä Tyttären kellariin, mutta neljä yksilöä on talvehtinut sisällä erittäin hyvin. Samoin äidillä pelakuitten talvehtiminen oli sujunut hyvin; hänellä kirkkaan punainen ja minun toissa vuonna siemenestä kasvattanani  vaaleanpunainen Apple Blossom kukkivat jo.

Hyvää huhtikuun jatkoa!