Vietin taas henkisen minäni hemmotteluviikonloppua eli olin luovan kirjoittamisen kurssin lähijaksolla. Kun osallistuu sellaiseen, mikä on juuri sopivaa itselle, eivät päivien pituudet tai iltoihin sisältyvät tehtävät rasita vaan antavat paljon. Kun palasin sunnuntaina kotiin, oli Tytär meillä tekemässä tällaista:

1650925.jpg

Hyvää oli eilen ja vielä tänään varsinaisena nimipäivänäni.

Olen askarrellut kortteja, ja muutenkin kaikki leikkaa-liimaa-askartele -tuotokset kiehtovat minua. Niinpä päätin osallistua Oopon kerrätys-decoon, jossa sai käyttää vain materiaaleja, jotka eivät ole varsinaisesti askarteluun tuotettuja. Tein siin ensimmäisen deconi (skräppini?) ja käytin siihen koulun vuosikertomuksen takakannen (vihreä tausta), teepusseja, karkkipapereita, saippuapakkauksen kukkakuvan, jäätelöpaperia (vihreäsävyinen sydän), tarrapostimerkkiarkin ylijäämäreunuksen, sydän- kuvion edellisen lähettäjän kirjekuoren nimitarrasta ja palan käytettyä lahjanauhaa (rusetti). Jotain yhteneväisyyttä saadakseni valitsin teemaksi vihreyden.

1650920.jpg

 

Päätin osallistua myös kesäkassivaihtoon. Minulla on useimmiten intoa enenmmän kuin taitoa, joten rimakauhu iski oivaltaessani, että parini Willis on koulutukseltaan käsityöalan ihmisiä. Yhtä kassia virkkasin, mutta siihen sopivaa lankaa ei ollut kuitenkaan tarpeeksi, joten päädyin kesäkuvioiseen puuvillakangaskassiin. Kassissa on sen verran pitkät sangat, että sitä voi roikottaa olalla, ja se on molemmin puolin jotakuinkin samanlainen eli vuorikangas on samaa kuin päällys.

1650929.jpg