Posti toi tänää mieluisia lähetyksiä. Hanni lähetti arpajaivoittoni, josta kiitän lämpimästi! Aivan ihanan ruusuinen paketti:

Postipussissa oli ruusuja:

Postipussin sisällä lahjapussissa oli ruusuja:

Kortissa oli ruusuja ja enkeleitä:

Lahjapussista paljastui mukavia juttuja: pussillinen Iloisten mummojen teejuomaa, kaunis lepäävä enkeli ja karkkeja:

Näistä on iloa pitkäksi aikaa. Lämpimät kiitokset Hannille!

Posti toi myös toisen ruusulähetyksen. Kyselin Kirsiltä ruusun pistelymallia, joka näytti riittävän selkeältä aloittelijalle. Kirsipä lähettikin mallin, jossa on useampikin ruusu, tulppaaneja ja vähän muutakin. Suuret kiitokset Kirsille!

Kuopuksen hiihtoloma alkaa, ja samalla alkaa minullekin loma aamuisista hoputuksista ja läksyjen vahtimisesta. Puoliso ei lomaile, joten mekin käymme vain mummolassa parin yön reissulla. Vieraita saattaa saapua loppuviikolla yökylään; heitä odotamme innolla.

Lapsukainen oli tänään hoidossani, koska perhepäivähoitajan kotona jylläsi mahatauti. Meillä oli mukavaa sekä sisällä että ulkona, joskin ulkona oli aika viimaista, vaikkakaan ei paljon pakkasta. Päiväunetkin nukuimme yksituumaisesti ja pitkästi, vaikkakaan minulla ei ollut tarkoitus nukkua. Heräsin, kun Äiti soitti ja kyseli tulostamme. Lapsukainen nukkui vain himpun verran enemmän.

Hyviä ulkoilukelejä kaikille talvilomalaisille ja muille reippailijoille!