Sain tällaisen hienon tunnustuksen Marjukalta:
 
2004891.jpg

Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.

2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.

3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.

4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.

5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.

Jaan maininnan seuraaville blogeille:

kotiopettajatar

vilijonkka ja tyttäret

Villa Hanuti - Anutiinan nukkekoti

KaSil

Vintage-way

 

Viime viikolla kyntensä minuun iskenyt flunssa ei ole päästänyt vieläkään otteestaan. Keuhkoputkissa rohisee, ja välillä yskittää enemmän kuin jaksaisi yskiä. Nenä ei enää juurikaan vuoda, päänsärkyä ei ole sen enempää kuin kurkkukipuakaan, joten katson flunsssan taltutetuksi. Mitä nyt viimeisillä voimillaan rassaa keuhkoputkiani.

Viikonloppuna olin jälleen perjantai-illasta sunnuntaihin lähijaksolla kirjoittamisen ja kirjojen parissa. Lähijaksoja on enää kaksi, ja ihmettelen itsekseni, mistä sen jälkeen löydän jotain yhtä antoisaa ja käyttämättömiä aivonystyjä rassaavaa.

Käsitöitä teen pikkuhiljaa, pientä valmistakin on tullut, mutta kuvia ei vielä ole. Tällä viikolla alkaa jo marraskuu, mikä tarkoittaa joulun olevan ovella tuossa tuokiossa. Mitä tässä enää ehtii?