Erityisen pitkä teksti kannattaisi aina kirjoittaa ja tallentaa tekstinkäsittelyyn, ettei kävisi niin, että tekee jonkin vähäpätöisen virheliikkeen, minkä vuoksi koko kirjoitus häviää bittiavaruuteen. Hävitin hetki sitten pitkän pohdinnan laitaessani loppuun linkkiä arvontaa. Uudestaan en kaikkea jaksa kirjoittaa, joten laitan tähän erittäin lyhyen tiivistelmän: sataa, päivä oli hämärä, menen huomenna lääkäriin ja jännitän tätä korvienvälin asiantuntijaa (enkä tarkoita neurologia tai muuta aivojen asiantuntijaa), Puoliso kotiutuu huomenna Sallasta, jossa on lomaillut työn parissa viikon.

Jostain syystä tänään on mielessä kummitellut monikin ikävä syksyinen muisto milloin minkäkin virikkeen herättelemänä. Syksyisin on elämässäni tapahtunut enemmän ikäviä ja huolestuttavia asioita kuin mukavia.

Edes uusilla kuvilla en saa postaustani piristettyä, sillä kamera matkusti Lappiin Puolison mukana.

Sen sijaan odotan teiltä piristämistä: muistakaa arvonta ja jättäkää edes nimimerkki kommenttilootaan... Arvonnan julkistamisen jälkeen blogissani on ollut yli 40 käyntiä, mutta kommentteja on vain viisi! Keitähän ovat nuo salaperäiset kävijät, joita edes arvontapalkinto ei saa jättämään jälkiä? Eipä silti, mukava kun täällä joku käy vaikka ihan vain kommentoimatta!

Aloitin tänään elämäni ensimmäistä hahtuvaneuletta (kun nuo ennestään keskeneräiset eivät ole vielä valloittaneet ihan kaikkia puikkojani). Tekniikassani on vielä huomattavasti hiomista: hahtuva pätkähti pienelläkin neulerupeamalla monta kertaa poikki!