Kuvat eivät suostu siirtymään postaukseen, joten on oltava ilman silmän iloja. Iloa silmälle ei juurikaan tarjonnut tämänpäiväinen maisemakaan, joka näkyi harmaana milloin minkäkin sateen takaa; tuli lunta, räntää, lumiräntää ja rättejä. Illaksi kirkastui, mutta saa nähdä, mitä säätä huominen tarjoaa.

Tämä päivä kului rattoisasti Minskun, Lapsukaisen ja neiti Parsonin seurassa. Tänään saimme todeta, että Kuopus on jokseenkin hajamielinen: iloisena hän saapui koulusta kotiin - ilman reppua. Oitis tiedustelin repun olinpaikkaa, johon hämmästynyt Kuopus totesi rauhallisesti, että se on tainnut jäädä koululle. Unohdus merkitsi ainoastaan muutamaa pyöräilykilometriä lisää, joten isoa ongelmaa asiasta ei tullut. Luokan toinen puolisko oli vielä käsitöissä, joten reppu oli helposti haettavissa, koska ei tarvinnut etsiä henkilökuntaa ovia aukomaan.

Puoliso aloittaa nyt kahden viikon loman, joskin hänellä tuntuu olevan jo runsaasti ohjelmaa suunniteltuna. Yhtä ja toista olen minäkin hänelle ajankuluksi suunnitellut. Sen lisäksi, että kotona pitäisi kiinnitellä tauluja, hyllyjä ja naulakoita sekä tehdä muita pieniä remonttireiskan töitä, haluaisin ostoksille lehmusten kaupunkiin, jossa erityisesti kirpparit kutsuvat. Toinen reisssu on suunnitteilla Linnakaupunkiin, jonne lupasin suunnata tätiäni tapaamaan Puolison lomalla. Äidin luonakaan ei ole käyty viikkoihin, ja Joen kaupungissa pitäisi käydä anopin ja muiden sukulaisten luona... Kaikki vierailut eivät taida tällä lomalla toteutua, sillä Kuopus on koulussa ja Nyyttikin välillä meillä hoidossa.

Hyvää viikonloppua kaikelle blogikansalle!