En ole lopettanut kirjoittamista blogiini, vaikka vähälle onkin jäänyt. Mihin aika katoaa? Työ matkoineen vie melkoisen osan; koti, kirjoittaminen ja Kuopus osansa. Paljon ei sen jälkeen jääkään jaettavaksi.

Edellisestä päivityksestä on yli kuukausi, joten muutama kuuluminen kuukauden varrelta: Käsitöitä olen tehnyt vähän ja hitaasti, sukkia ja kaulaliinaa olen neulonut. Kädentaitomessuilla maleksin Joensuussa viime sunnuntaina ja hypistelin monia ihanuuksia. Melkein hankimme koiran, mutta lähempää tarjottu koti ohitti meidän tarjouksemme. Olen kirjoittanut monenlaista tekstiä työhön ja opiskeluun liittyen. Tänä viikonloppuna olin luovan kirjoittamisen jatkon toisella lähijaksolla ja nautin taas siellä olemisesta. Työ on ollut edelleen mukavaa, ja jännityksellä odotan tulevaa viikkoa ja tietoa siitä, saanko pysyvän työsuhteen vuoden alusta vai joudunko jättämään mukavan työn ja työyhteisön.

Kuopus jonottaa koneelle päääsyä, joten pitkäksi ei tämäkään postaus pääse venymään. Riittäköön siis tämä elonmerkki tällä kertaa!