Kaipaan kommentteja. Joka päivä silmäilen toivorikkaasti, onko joku jaksanut kommentoida kirjoituksiani ja kuviani. Joskus kommentteja on, useimmiten ei. Luultavasti se johtuu siitä, että suuri osa blogissani kävijöistä on samanlaisia kuin minä itse: on kiva käydä lukaisemassa, mitä muut kirjoittavat, mutta kommentointi jää vähiin. Yritän kommentoida vastedes enemmän. :)

Kommenttien vähyydestä huolimatta blogisivuillani käydään. Eilisen ja tämän päivän välimaastossa tapahtui tuhannes vierailu. Sen kunniaksi arvon tämän viikon kirjoituksiini kommentoineiden kesken jotain, mistä en vielä tarkemmin tiedä. Oletettavasti jotain syötävää, jotain neulottavaa/virkattavaa, jotain itse tehtyä ja jotain muuta. Minusta on hauska lähettää postia!

Kävin kuvaamassa kevän tuloa takapihalla. Otin kuvia ensimmäisistä auenneista kukista seinän vierellä ja, ettei totuus unohtuisi, myös siitä valtavasta lumimäärästä, joka vielä nautiskelee viimeisistä valloittajan elkeistään kukkasten tuntumassa. Vuodatus ei kuitenkaan ole yhteistyöhaluinen vaan estää kuvien siirron. Kuvitan siis tämänpäiväisen tekstini vasta vuodatuksen muututtua suopeammaksi.

Kommentteja kaivaten, Pilli

ps. Toteutan nyt keinoja, joiden jotkut väittävät tehoavan hyvin lastenkasvatuksessa:

LAHJONTA: Jos kommentoit, pääset mukaan arvontaan; KIRISTYS: Jos et kommentoi, et saa mahdollisuutta voittaa arvonnassa; UHKAILU: Uskallapa olla kommentoimatta! LAHJONNAN LOPETTAMISELLA UHKAILU: Jos et kommentoi, en ehkä enää koskaan järjestä arvontaa.

1486596.jpg

1486599.jpg