Tytär, tuleva äiti, penkoi taannoin vauvanvaatelaatikoita, joita Kuopuksen ja Lapsukaisen jäljiltä meillä on. Hän totesi, ettei vauvalle itse asiassa tarvitse etukäteen kovin paljon muuta ostaakaan. Yhtä iloisen kirjavaa muumihalaria hypistellessään hän totesi, että muumivaatteita voisi kyllä ostaa, jos kirpparilla tulee vastaan. Tänään kävin Lähikaupungin kirpparilla ja ostin tämän:

1637438.jpg

Samalla pöydällä oli myös vaaleanpunainen, mutta päädyin tähän siniseen, koska tämä oli sievemmän värinen enkä usko, että pojalla pidettäisiin vaaleanpunaista. Lapsen sukupuoltahan ei tiedetä. Tyttärellä on vahva tunne, että tulossa on poika, kun taas minä huomaan tuon tuostakin ajattelevani Nyyttiä tyttönä.

Kuopushan on jo setä, ja jos Luoja suo, joulukuun alussa hänestä tulee eno. Tätä pohtiessaan hän päätti, että on sitten jatkossa seno.

Menin Lähikaupunkiin päivällä junalla. Palasin kotiin Puolison kyydissä ja taas ajeltiin moottoritiellä 80 kilometrin tuntivauhtia rajoitusten mukaan. Ja taas ihmeteltiin niitä varmaankin satoja moottoritien reunalle pysäköityjä rekkoja täynnä tuliteriä pikkuautoja matkalla naapuriin. Autonkuljetusrekkajonot ovat uskomaton näky! Ja aika uskomatonta on sekin, että se valtava rekkaralli kulkee päivästä toiseen Kaakkois-Suomen teillä.