Moi kaikki tutut ja muut lukijat! Laitoin mummin asialle kirjaamaan päivällisiä mietteitäni tästä maailmasta. Ensin muutama sananen ruokahuollosta: Maito on kyllä parasta! Olen kyllä alkanut maistella muutakin, mutta en tiedä, mitä mieltä niistä muista pöperöistä pitäisi olla. Mummikin eilen työnsi suuhuni varmaan viiskymmentä lusikallista jotain merkillistä sörsseliä. Kaikkiaan sitä meni mahaan kai viisi pikkuista ensilusikallista, mutta mummi sai työntää jokaisen lusikallisen takaisin moneen kertaan, kun kokeilin erilaisia tapoja pulauttaa, päräyttää ja valuttaa sose suusta pois. Kun en oikein päässyt maun suunmukaisuudesta selville, tein sitten varmuuden vuoksi monenlaisia ilmeitä kuten irvistelin, siristelin silmiä, sain puistatuksia, hymyilin, mussutin ja maiskutin.

Liikunta on mukavaa. Siitä taitaa tulla lemppari koulussa. Enokin tykkää koululiikunnasta. Joittenkin temppujen opetteleminen vie hetken. Selältään mahalleen pyörähtäminen alkoi sujua muutama viikko sitten jokseenkin nopsasti, joskin välillä sai ponnistella ja taistella vinkkeliin jäävien käsien kanssa. Nyt pyörähdys menee vauhdilla. Vaipanvaihtajien reaktiokykyä on kiva testata pyörähtämällä äkkiä silloin, kun vaihtaja keskittyy tarroihin ja kuvittelee, että pötkötän koko toimituksen ajan paikallani.

Täällä on lunta vielä aika paljon, mutta en taida ehtiä näille lumille hiihtelemään, eikä ole sopivia varusteitakaan. Hiekkakasa alkaa paljastua lumen alta, ja sinne ajattelin suunnata piakkoin. Tarkastelin iskemätöntä hiekkaämpäriä, jonka aion ottaa kakkumuotiksi. Mummi, joka on melkein sata tai olikohan se puolet siitä, on kalkkis ja sanoi, että ei vielä, olen muka liian nuori hiekkakasalle. Hei, haloo, olen jo neljä kuukautta! Varmaan se kymmenen vuoden päästä väittää, että olen liian nuori discoon ja muuta yhtä fossilista. Äiskän ja iskän kanssa en ole vielä jutellut hiekkalaatikkomeiningistä enkä varsinkaan discosta. Kuvan mummi kuiteskin nappasi, kun tutkailin punaista ämpäriä.

Joo, bloggaaminen tuntuu olevan tosi kivaa. Suosittelen tätä taatusti muillekin, vaikka nyt ekaks serkkupojalle, sille Pilli-mummin Lapsukaiselle. Se on jo iso poika ja ihana kerrassaan. Muita serkkuja ei minulla vielä olekaan. Pikkuserkkuja on monta, samana vuonna kanssani syntyneitäkin pari. Tässä se kuva nyt sitten on. Onks tukka hyvin? Ai ei oo tukkaa vai? Eihän suutarinkaan lapsilla ole kenkiä, joten ei kai sitten kampaajan lapsella tukkaa!

1240426195_img-d41d8cd98f00b204e9800998e