Perustin tämän neuleblogiksi, mutta enemmän täällä on asiaa muusta kuin neuleista. Ja kun katselen taitureiden neuleita kymmenistä blogeista, on ehkä ihan hyvä, että täällä on niin paljon sitä muuta... Nyt kuitenklin tulee neuleesta kuva! Tämänkertaisen projeksini neuleosuus valmistui muutamassa hetkessä hiekkalaatikon reunalla. Nyt on enää jäljellä vähän punontaa tai virkkausta, ompelua, pesukoneen käyttöä ja neulahuovutusta. Saa nähdä, onnistuuko!

1619336.jpg

Tänä aamuna olin lähdössä Lapsukaisen kanssa torille, kun hän sonnustautui näyttävään kaulakoruun. Hän on selvästikin sisäistänyt kierrätyksen idean: kun vaunuhelistin on jäänyt tarpeettomaksi, siitä voi  käden käänteessä kietaista kadehdittavan upean kaulakorun. Jottei kateus valtaisi koko kylää, jätimme korun kuitenkin kotiin odottelemaan.

1619334.jpg

Tuttu torimyyjä kysäisi Lapsukaisen nähdessään, etä onko tämä se pieni. Myönsin näin olevan. Suuresti hän ihmetteli, miten reilussa kahdessa vuodessa voi kasvaa ja kehittyä ikäistensä tasolle, vaikka syntyessään on ollut pienen pieni. Saa nähdä, ottaako lapsukainen joskus isänsä kiinni: syntymäpainoa hänellä oli vajaa 15 % siitä mitä isällään.

Seurakunnan lähetyskirpparillakin kävimme. Sieltä löytyi mm. Lapsukaiselle Marimekon pitkähihainen t-paita ja liina kuistin pikkupöydälle.

Illalla sekä Kuopus että Lapsukainen saivat isänsä kotiin. Ensin tuli Esikko hakemaan Lapsukaisen kotiin, sillä hän saapui pitkille vapaille yövuorojen jälkeen; Minsku on iltavuorossa töissä tänään. Sitten hetken kuluttua Puoliso saapui Helsingistä, jossa hän oli kolme päivää koulutuksessa. Ja tulipa mieleeni, että Tyttären Armaskin tuli kotiin tänään, kuten yleensä aina torstaisin; hän on matkatöissä ja tekee yleensä neljä pitkää päivää ja on sitten kolmipäiväisen viikonlopun kotona. Tyttären ja Armaansa asunnonhankintaprojekti saanee tältä erää ratkaisunsa huomenna.