Tänään sain ilokseni huomata, että Sny:ni on ilmoittautunut blogissani. Olen ensimmäistä kertaa mukana, ja tämähän on aivan kutkuttavan jännää!

Iltapäivällä me maalaiset lähdimme kaupunkiin. Emme pysähtyneet Lähikaupunkiin, emme seuraavaankaan vaan vasta kolmanteen. Yhden kauppakierroksen jälkeen suuntasimme satamatorille, jossa oli ihanan lauha tuuli, niin ettei helle liiaksi porottanut. Söimme tietenkin vetyjä ja atomeja, kuten tuolla paikalla kuuluu. Tankkauksen jälkeen Puoliso ja Kuopus lähtivät kävelemään linnoitukseen, ja mikä kapusin mäkeä ylös kaupungille lankakauppaan. Siellä oli ihanuuksia enemmän kuin kerralla jaksaa hypistellä. Tutkailin mm. vaihtoehtoja, joista voisi neuloa villallekin allergiselle anopille huivin. Olihan siellä bambua, soijaa ja maitoa puuvillan lisänä. Jätin vielä harkintaan anopin huivilangat. Ostin kyllä muuta, mutta enpä kero mitä, sillä en vielä tiedä, päätyykö osa ostoista SNY:lleni.

Tämän kiepauksen jälkeen suuntasimme hiekkalinnaan, joka on samaisella satama-alueella. Siellä saimme kosketuksen villiin länteen:

1773260.jpgEnsinhän länteen suunnattiiin vankkureilla...

1773314.jpg...ja sittemmin rautateitse.

1773267.jpg Saluunassa lyötiin korttia...

1773273.jpg...ja nurkassa olevat tynnyrit tyhjenivät janoisiin suihin tai saluunan lattialle, jos sattuivat tappelun tai ammuskelun tuoksinassa hajoamaan. Niinhän ainakin elokuvissa tapahtuu!

Taidokkaasti tehtyjä olivat tämänkin kesän hiekkaveistokset, mutta parempiakin kokonaisuuksia on edellisvuosina mielestäni ollut.

Kävin myös Kontissa, SPR:n kirpparilla. On mukava liikkua kirpputorilla, joka on siisti ja avara ja josta etsimänsä tuoteryhmät löytää helposti. Monet tuotteet on siellä mielestäni hinnoiteltu yläkanttiin, mutta toisaalta onhan hintojen hyväntekeväisyyslisä ihan ymmärrettävää. muille kirppareille en tällä reissulla ehtinyt, mutta matkan tarkoitus olikin ennen muuta nautiskella aurinkoisesta kesäkaupungista ja käyttää kuopus hiekkaveistoksilla ja linnoituksella.