Johtuneeko yleisimmän lomakuukauden alkamisesta, että blogirintamallakin on hiljaista. Moni mökkeilee ja matkustelee, joten blogien päivityksissä on pitkiäkin taukoja.

Ei meillä kotona olijoillakaan aina ole asiaa, mutta jotkut meistä kirjoittelevat ihan ilman asiaakin, kuten nyt vaikkapa minä. Käsityörintamalla ei ole kovin vilkasta: terapiahuivi on silmukoiden päättämistä ja muotoon venytystä vaille valmis, ja neulottuja tilkkuja syntyy hiljalleen.

Nilkkakorua on suunnitellut hankkivani jo monena kesänä, mutta aikeeksi on jäänyt. Helmeilyn innostamana tekaisin nilkkaketjun, joka on oikeasti sievempi kuin kuvassa. Vähän pitkä siitä tuli, mutta ketju on sen verran isolenkkistä, että lukon voi kiinnittää mihin kohtaan vain.1700031.jpg 

Vettä on tullut taivaan täydeltä. Aamulla ehdin käydä torilla Lapsukaisen ja neiti Parsonin kanssa kastumatta; juuri kun palasimme kotipihaan, alkoi sataa. Sadetta riittikin sitten iltaan asti, kunnes sää kirkastui, niin että saimme lenkkeillä koiraneidon kanssa tunti sitten ihan poutasäässä. Sade on pieksänyt kukkiakin, niin että ne näyttävät aika kärsineiltä. Nämä sarviorvokit kannattavat tulla kuvatuiksi tännekin, koska ne kukkivat kiitollisesti vuodesta toiseen. Nämäkin ovat jotain vanhaa kantaa; toin alut aikoinaan anopin kesämökin kukkapenkistä. Näitä on minulla kahta väriä: tummaa ja vaaleaa violettia.

1699911.jpg