Vaikka varsinainen joulu on ohi, jouluaika jatkuu vielä. Kuusi kukoistaa olohuoneen nurkassa, kynttilöitä poltetaan, pipareita ja torttuja on tarjolla, joulutontut ja enkelit istuskelevat ja seisovat siellä täällä. On mukavaa.

Nyytti oli meillä pari päivää sitten yökylässä eikä valvottanut ketään. Minä ja Tytär valvotimme sen sijaan toisiamme myöhäiseen asti telkkaria katsoen ja rupatellen. Lapsukainen kävi vanhempineen tänään ja ajattelin, mikä onni on, että molemmat lastenlapset vanhempineen asuvat melko lähellä, niin ettei tarvitse olla viikkokausia näkemättä.

Illalla järjestelin lankojani ja muita käsityö- ja askartelutarvikkeita. Minulla on vakaa aikomus saada tämä kaoottinen tavaranpaljous hallintaan. Lisääntynyt ja edelleen lisääntyvä säilytystila auttaa asiassa jonkin verran, mutta kyllä muutamankin laatikon sisältö pitää käydä läpi, niin että tiedän, mitä mistäkin löytyy. Ei ole kovin mielekästä, jos minulla kymmeniä laatikoita, joissa kaikissa lukee "sekalaista". Lankojakin lajittelin niin, että en tarvitse kaikkia lankalaatikoita ja -rasioita käydä läpi, kun etsin jotain.

Ettei blogini nimi vain osoittautuisi vääräksi valinnaksi, havaitsin, että tällä hetkellä on kateissa ainakin kaksi bambuista sukkapuikkoa kokoa 3,5 ja yksi samaa kokoa oleva sormikaspuikko!

Alennusmyynteihin en ole ehtinyt tai viitsinyt suunnistaa. Pitäisi mennä linja-autolla lähikaupunkiin, eikä se houkutele lainkaan. Elättelen toiveita, että saan Puolison mukaan ostoksille lauantaina ja että silloin on alessa vielä jäljellä Kuopuksen kokoisia vaatteita!