Kävi niin kuin kävi: Kirjoitin pitkän selostuksen itsestäni, harrastuksistani, perheestäni ja elämästäni perehdyttääkseni kaikki blogiani lukemaan kiirehtivät kansalaiset siihen, millainen ihminen on Hukkapuikon ylläpitäjä. Kadotin kirjoitukseni johonkin; lieneekö teksti siellä missä kaikki hukkapuikot, parittomat sukat, tukkapampulat ja muut salaperäisesti häviävät tavarat piilottelevat.

Kaikella on tarkoituksensa. Alkuperäisen tekstin katoamiseen lienee syynä se, että sen pituus olisi karkottanut kärsivällisimmänkin blogien selaajan.

Nyt aloitan lyhyesti, koska en jaksa toistaa kaikkea äsken kirjoittamaani ja haluan blogini aloitukseksi juuri tämän päivän, joka on minulle tärkeän ihmisen syntymäpäivä.

Tulen kirjoittamaan mm. käsitöistä, varsinkin neuleista, askartelusta, kirjoista, kasveista, Perheestä eli omasta perheestäni ja elämästä ylipäätään.

Toivon onnistuvani tässä yrityksessä paremmin kuin äsken. En siis lähde harhailemaan kohtaan Kategoriat, koska äsken kadotin koko tekstini sille tielleen. Huomenna, jos Luoja suo, palaan jatkamaan.

Pilli