Viikonlopun neulomuksina valmistuivat lapaset Kuopukselle ja tiskirätti. Kuopus ei ole ollut aiemmin kovinkaan innostunut lapasten käyttäjänä, mutta nyt sellaiset ovat kelvanneet kouluunkin. Lapasilla tarkenee jo hyvin ja ne kuivuvat paljon nopeammin kuin toppahanskat tai -rukkaset. Lanka on jotain pari vuotta sitten lankakaupan tarjouskorista mukaan tarttunutta sekoitelankaa, joka neuleena näyttää paljon mukavammalta kuin kerällä konsanaan.

Nämä neuloin melkein kokonaan autossa lauantaina, kun kävimme Lehmusten kaupungissa kummitytön pojan nelivuotissynttäreillä. Samalla reissulla ajttelin etsiä itselleni mekkoa synttärijuhliin (niihin yhteisiimme), mutta ajatuskin n. XXXXL-koon vaatteen metsästämisestä sai niin voimattomaksi, että jätin asian sikseen. Ehkä pitää mennä Intersportiin ja kysyä, olisiko kesän telttamalleissa jotain kukikasta...

Jos Tuntemattoman sotilaan Hietanen saisi vihiä siitä, kuinka olen mieltynyt itse neulottuihin siivousliinoihin, hän varmaan itsekseen ihmettelisi, kuinka ihminen voikin rakastaa rätei ja lumpui. En nyt ihan rakasta, mutta täytyy vain todeta, että pari uusinta tiskirättiä bambulangasta ovat loistavia! Neuloin harvahkoa n. vitosen puikoilla, joten räteistä tuli ilmavia ja nopeasti kuivuvia.

Huomenna arvon ja paljastan, kuka arvasi syntymäpainoni parhaiten!