Viikonloppu meni jälleen vauhdikkaasti kirjoittamiskurssilla. Tänään on ollut aika väsynyt olo: kirjoitin kyllä tehtävää eilen illalla aika myöhään, mutta taitaa olla flunssakin tulollaan.

Lauantaina Puoliso lähti Lappiin, josta palaa vasta ensi perjantaina. Toiveissani oli, että tällä aikaa saisin ainakin suurimman osan kotona vallitsevasta kaaoksesta hallintaan. Toivottavasti flunssa ei vesitä jaloa aiettani.

Huomenna menen terapiaan. Saattaa olla niinkin, että nyt on viimeinen kerta, ainakin pieni paussi tähän tulee. Ensi perjantaina minulla on lääkäriaika, ja silloin keskustellaan siitä, haetaanko vielä jatkoa. Jatko olisi luultavasti tarpeen ainakin siinä vaiheessa, jos/kun menen töihin.

Surkuttelin taannoin vähäistä puolukkasaalistamme. Ystäväni tulla tupsahti ovelleni ison ja pienen marjaämpärin kanssa. Hänen perheensä puolukkatarve oli jo täytetty, mutta aurinkoisen päivän innoittamana hän oli vielä mennyt metsään samoille paikoille, joilta oli omat marjansa poiminut. Koska siellä oli vielä koskematonta marikkoa, hän oli tuosta vain poiminut minulle kallisarvoiset ämpärilliset!

Illat ovat pimeitä, mutta pelargoniat kukkivat yhä ikkunalla. Tässä yksi siemenestä itse kasvatettu Apple Blossom:

1945568.jpg