Lauantaina minä, Puoliso ja Kuopus suuntasimme Äidin luo. Puoliso palasi kotiin jo sunnuntaina, koska työt kutsuivat maanantaiaamuna, mutta Kuopus jäi vielä kanssani mummolaan. Eilen Tytär toi Nyytin isomummin luo ensivisiitille, ja me tulimme sitten Tytttären kyydissä eilen melkein kotiin eli Tyttären luo naapuripitäjään. Tänään sitten tulimme kotiin asti.

Laskiaispullia on syöty, samoin pannukakkua, mutta hernerokka jäi tekemättä tänä vuonna. Paastoaika alkaa ja minusta tuntuu, että jostakin ruokapuolen houkutuksestakin on hyvä joksikin aikaa luopua. Luovun ainakin karkeista, niin päätin eilen ja söin laskiaisen kunniaksi hedelmäkarkkeja ihan liikaa.

Mummolareissulla neuloin Nyytin villatakkia ja virkkasin samasta langasta hänelle hatunkin. Kuvia esittelen, kunhan saan kappaleet ommelluiksi yhteen ja muut viimeistelyt tehtyä. Napit ja koristelut puuttuvat vielä. Sain valmiiksi edellisellä viikolla aloittamani puuvillasukat: kärjestä aloitetut, tiimalasikantapäiset. Aioin niitä ensin villa-allergiselle anopille syntymäpäiväksi, mutta en ole lopputulokseen tyytyväinen, joten yritän vaikkapa bambulangasta uusia äitienpäiväksi. Tässäpä nämä:

Toivottavasti ei ole tautia luvassa, olo on jotensakin väsähtänyt. Monenmoista influenssaa, flunssaa ja mahatautia on liikkeellä. Parina yönä olen tosin nukkunutkin huonosti, mutta eiköhän ensi yönä taas uni tule omassa sängyssä!