No niin. Arvaus ja arvonta päättyivät eilen. Arvonnan suoritan vasta iltapäivällä, kunhan saan avustajan nostamaan lippusen, mutta painokisan voittajan julkaisen tässä ja nyt:

Lähimmäksi arvannut erehtyi 60 grammalla. Painoin syntyessäni 4450 g. Lähin arvaus oli anjan 4390 g! Lähetäpä anja osoitteesi, niin voitto tulee sitten joskus postissa. Jos sinulla on blogi, olisi kiva saada sen osoite ja tutustua voittajaan. Olin tosiaan aika iso tuon ajan vastasyntyneeksi; äidille olikin kovasti povailtu kaksosia. Muutamaa kuukautta vanhempi Puoliso oli syntyessään muutamaa sataa grammaa painavampi, joten ihmekö tuo, että lapsemmekin ovat olleet syntyessään kookkaita.

Iltapäivällä palaan palstalle julkaisemaan arvonnan voittajan!

EDIT: Venähtipä iltapäivä pitkäksi! Lapsukaisen soma pieni kätönen valitsi lapun.

Voittaja on Kirsi (Pirtsakasti pistellen -blogista)! Koska osallistujia oli näinkin paljon, päätin jakaa myös pikkupalkinnon ensimmäisenä kommentoineelle (Aikainen lintu madon nappaa). Ensimmäinen kommentti oli tällä kertaa Kimmelin. Lähettäkää osoitteenne, niin voitot löytävät perille! 

Paljastan myöhemmin, mitä anja, Kirsi ja Kimmeli saivat, mutta vielä saavat voittajat muutaman päivän jännittää. Kiitos kaikille arvauksista ja onnitteluista!