Arvonnan voittaja on Marjukka, jonka nimilappusen Kuopus vetäisi esiin! Onnea Marjukalle, jota pyydän lähettämään osoitteensa, niin palkinto osaa paremmin perille.

Decoilin vintage-aiheisen sivun Ninalle:

1966206.jpg

Täytyy myöntää, että tällä kertaa sivun koostumiseen vaikutti jonkin verran edellisten sivujen silmäily; en tohtinut tehdä uudempien vuosikymmenten vintagea, vaan pysyttelin samaisessa ainakin sadan vuoden takaisessa tunnelmassa kuin edellistenkin sivujen tekijät. Sivuuni sisältyy tarina; montakin varmaan katselijasta riippuen.

Kävin ystäväni kanssa lenkillä ennen pimeän tuloa. Pimeällä ei enää noille valaisemattomille hiekkateille uskalla lähteä, sillä paikallislehden mukaan tuosta ihan muutaman sadan metrin päästä oli talon pihalta löytynyt karhun läjä. Karskia kieltä käyttäen voisi siis sanoa, että lehdessä oli p...auutinen! Kyseinen tontti on metsän reunassa, ja karhu lienee poikennut maistelemaan omenia eikä ole ehtinyt hädän yllättäessä sen kauemmas. Olen itsekin nähnyt muutama vuosi sitten karhun jälkiä tuossa n. kilometrin päässä. Naapuripitäjässä olen nähnyt sitten ihan karhujakin, mutta onneksi riittävän pitkän välimatkan päästä. Olivat aivan luomukarhuja, eivät mitään eläinpuiston asukkeja!

Kahden kuukauden päästä on itsenäisyyspäivä eli melkein joulu. Taas on jäänyt lahjojen teon aloittaminen liian myöhäiseksi. Jokohan ensi vuonna oikeasti aloittaisin heti joulun jälkeen ettei vire pääsisi pakenemaan ja saisin jotain valmistakin... Eipä se aloittaminen tosin mitään takaa, pitäisi myös jatkaa ja lopettaa. Nytkin on kesken sen seitsemän (eilen laskin että oikeasti seitsemän, saattaa olla, etteivät siinä olleet kaikki) neuletta, eikä mitään niistä ole ajateltu joululahjoiksi. Eipä näistä kuitenkaan kannata stressiä kerätä, olisi vain niin mukava antaa jotain omatekoista!